Piramide kopen

Praktische adviezen

Het volume in de piramide moet passen bij het ‘te bewerken oppervlak’. Een kleine piramide bestrijkt  een kleiner energetisch veld dan een grote piramide. Zo is een piramide van 1,90 mtr. geschikt om zelf in te gaan zitten of om in een flinke moestuin te zetten. Een kleinere piramide kun je op of in een perk zetten om planten die het niet zo goed doen te versterken.

Het krachtigste punt in de piramide heet de koningskamer. Dit is met name van belang als je iets in de piramide zet (mens, hond, paard, flessen water, scheermesjes, etc.). Het te piramidiseren object heeft het meeste profijt als het centrum ter hoogte van de koningskamer komt. In een piramide van 1,91 meter bijvoorbeeld zit het energiecentrum van de mens (navel) precies ter hoogte van de koningskamer als hij op een stoel in de piramide zit. In een piramide van 1,57 meter kun je op een laag krukje zitten. In een meditatie-piramide met een hoogte van 1,27 meter zit je het best in de meditatiehouding.

Bestellen

Geef je wensen/bestelling door per e-mail: info@siemenbanga.nl . Vergeet niet je naam en volledige adresgegevens inclusief telefoonnummer* te vermelden. Je krijgt van mij dan een bevestiging en het verzoek om het totaalbedrag over te maken op mijn bankrekening. Ik zet je bestelling alvast klaar en zodra het geld bij mij binnen is gaan de spullen op transport.

 

* Ter geruststelling: je adres heb ik nodig voor de verzending, je telefoonnummer gebruik is als een en ander niet helemaal duidelijk is. Deze gegevens worden, als de zending eenmaal de deur uit is, niet door mij bewaard.

 

Verzendkosten

Verzend en transportkosten worden apart berekend*.

 

Piramides tot 50 cm kunnen per postNL verzonden worden. De kosten van een zending naar een Nederlands adres zijn 6,95 euro, en die naar een Belgisch adres 8,75 euro (track & trace kost 13 euro).

 

Piramides groter dan 50 cm worden met een transporteur (Bulstra) verzonden. De kosten daarvan zijn afhankelijk van de grootte, de lengte, het gewicht en het afleveradres. Voor een Nederlands adres liggen de kosten ongeveer tussen de 15 en 30 euro, voor een Belgisch adres tussen de 25 en 40 euro. De afmetingen zijn wat apart (piramides kun je niet stapelen en liggen ook niet lekker op een pallet), vandaar de variatie in prijs.

Een grote vaste piramide (d.w.z. een niet-demontabele piramide vanaf 1,90 mtr) wordt bij voorkeur door mij gebracht en geplaatst. Op deze manier weet je zeker dat hij goed op de Noord-Zuid as en waterpas staat. De voorrijkosten zijn 2 x 0,25 per kilometer, gerekend vanaf postcode 8561. Reistijd wordt niet in rekening gebracht. Indien de rit te combineren is met een andere rit worden de voorrijkosten (mogelijk deels) gedeeld; een en ander in overleg.

 

* Voor alle piramides (klein en groot) geldt een afhaalkorting. Afhalen in overleg of op een piramide ervaringsdag. Zelf afhalen scheelt mij inpak- en verzendwerkzaamheden, vandaar de korting.

 

Informatie

Voor meer informatie kun je contact met me opnemen via info@siemenbanga.nl of 06-22803414.