Piramide Ervaringsdag

Plaats voor foto’s

  • Wil je verschillende piramides zien?
  • Wil je ervaren wat een piramide doet?
  • Wil je weten wat je allemaal met een piramide kunt?
  • Of ben je gewoon toe aan een leuk of bijzonder uitje?
Kom dan naar een Piramide Ervaringsdag.

Dan staat de Grote Banga Piramide, samen met heel veel kleintjes, in Balk ~ Dubbelstraat 4 ~ vrije inloop van 11.00 tot 17.00 uur ~ er is koffie en thee en de toegang is helemaal gratis. In de agenda kun je alle data en plaatsen vinden.

Je bent van harte welkom!

Tijdens deze ervaringsdag kan ik je van alles vertellen over piramides; laat ik je zien wat je met piramides allemaal kunt doen en kun je ervaren hoe het voelt als je in een piramide zit. Piramides zijn namelijk helemaal niet oud en stoffig – piramides zijn heel modern en bijzonder. Voor veel mensen zijn ze zelfs té modern.

Alles wat je in een piramide zet onttrekt zich aan de wetten die buiten de piramide gelden. Omdat piramide energie inwerkt op alle niveaus, lichamelijk en geestelijk emotioneel kun je ze voor uiteenlopende zaken inzetten. Je kunt de piramide gebruiken als energie oplader, als verander-manager, emotie-resetter, proces-coach, anti-depressivum, pathogenen-doder, wond-genezer en alles wat je nog meer kunt bedenken. Piramide energie heeft namelijk invloed op je levenskracht en je zelfherstellend vermogen en dat is niet niks.

Piramide energie heeft even nodig om ‘in te dalen’. Dit heeft te maken met het feit dat het lichaam trager is dan de geest. Zo kan het gebeuren dat je ín de piramide zelf niks voelt of merkt maar dat het effect iets later optreedt.

Ik zou zeggen: probeer het gewoon!

Tijdens een piramide ervaringsdag kun je ook een piramide aanschaffen. Aangezien het ‘zelf meenemen’ me inpak- en verzendwerkzaamheden scheelt, heeft dit invloed op de verkoopprijs……