Betalings- en leveringsvoorwaarden

Betalings- en leveringsvoorwaarden

Wij doen ons best om een bestelde piramide binnen 7 dagen te verzenden. Voor de piramides boven 50 cm nemen wij contact met u op om een lever of ophaaldatum af te spreken.

Verzendkosten
Verzend en transportkosten worden apart berekend*.

Piramides tot 50 cm kunnen per PostNL verzonden worden. De kosten van een zending naar een Nederlands adres zijn €7,65 euro, en die naar een Belgisch adres 8,75 euro (track & trace kost 13 euro).

Voor piramides groter dan 50 cm kun je in contact opnemen met info@siemenbanga.nl, versturen of ophalen gaat in overleg. Dan gaan we kijken of we hem persoonlijk kunnen bezorgen (in een rit) of dat je hem op komt halen. Wij hebben een bedrijfspand en zijn dagelijks open (zowel door de week als in de avond). Ophaalmogelijkheden zijn daardoor flexibel!

Alle grote VASTE piramides boven de 1,90 wordt bij voorkeur door mij gebracht en geplaatst. (demontabele piramides zou je wel gewoon op kunnen halen) Op deze manier weet je zeker dat hij goed op de Noord-Zuid as en waterpas staat. Graag ga ik met je in overleg voor een reiskosten / kleine plaatsing vergoeding.

Afhaalkorting
Voor ALLE piramides (klein en groot) geldt een afhaalkorting. Afhalen in overleg of op een piramide ervaringsdag. Zelf afhalen scheelt mij inpak- en verzendwerkzaamheden, vandaar de korting.

Informatie
Voor meer informatie of vragen kun je contact met me opnemen via info@siemenbanga.nl of +316-22803414.